Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Aanmelden gratis proefles

1. Locatie
2. Trainingen
3. Persoonsgegevens
4. Contactgegevens
5. Opmerkingen
6. Algemene voorwaarden

Proefles Krav Maga volgen in Den Bosch
Heb je interesse in het volgen van een proefles Krav Maga wil je die graag in Den Bosch, Drunen of Vlijmen volgen? Dan heb je geluk, want bij ons mag je geheel gratis kennismaken met deze sport. Neem deel aan de cursus om een eerste inzicht te krijgen in de basis van Krav Maga. Is de proefles goed bevallen? Dan schrijf je je natuurlijk in voor de Krav Maga training en ga je je écht verdiepen in deze sport!

Neem een proefles Krav Maga in de sportschool in Den Bosch
Bij een proefles Krav Maga van Self defence van Dinther in de regio Den Bosch maak je kennis met de basis van deze sport. Krav Maga is van oorsprong een Israëlische gevechtstraining. Dat de techniek effectief is, bewijst het gegeven dat deze tegenwoordig wordt ingezet door onder andere de CIA, FBI en de Navy Seals. Krav Maga wordt vooral gezien als een vorm van zelfverdediging. Bij Self defence van Dinther is het ook mogelijk om meer van de combat Krav Maga te leren, waarbij de focus meer ligt op een echt gevecht dan op zelfverdediging.

Kom naar de sportschool voor een proefles!
Schrijf je nu in voor een proefles via onze website. De proefles Krav Maga wordt gegeven in Den Bosch, Drunen of Vlijmen. Onze ervaren instructeurs leren je graag meer over deze sport. Zie je het niet zo zitten om deel te nemen aan een groepsles? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor privélessen Krav Maga. Voor meer informatie over onze cursussen kun je contact opnemen via de telefoonnummers van onze instructeurs: 0624902369 of 0641854451. Ook zijn wij bereikbaar via het e-mailadres selfdefence.vandinther@gmail.com.