Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

De Instructeurs

foto Ron

Ron van Dinther

27 jaar en kom uit Den Bosch. Mede-eigenaar en oprichter van sportschool Self defence van Dinther!

Zelf ben ik al van kinds af aan met vechtsport en martial arts bezig, en vind het geweldig leuk om mensen les te geven en ze iets mee te geven waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben! Mijn ervaringen tot dusver zijn:

Verder ben ik ook actief bezig met fitness en voeding! Ook vind ik het mentale aspect van het vechten heel mooi en doe daarom zelf ook veel aan mentale training zoals; Meditatie en Mindfulness!

Ervaring

  • Jiu-Jitsu (7 Jaar)
  • Kick(boksen) (7 Jaar)
  • Muay Boran (1 Jaar)
  • Krav Maga (6 Jaar)

Opleidingen

Civilian Instructor Course Krav Maga 2015
Mililtary Krav Maga 2016
Graduate examen level 3 2016
Introduction to VIP-protection (DE) 2017
VIP-Protection + Tactical shooting (DE) 2018
American Krav Maga Tier 3 instructor 2019
Kickboks instructeur 2019
foto Tim

Tim van Dinther

29 jaar en kom uit Den Bosch. Mede-eigenaar en oprichter van sportschool Self defence van Dinther!

In mei 2017 heb ik samen met mijn broer Ron onze sportschool “Self defence van Dinther” opgericht, waar wij sinds die tijd met veel plezier lesgeven in het Israëlische zelfverdedigingssysteem ‘Krav Maga’. Sinds 2014 beoefen ik dit systeem, nu ben ik Krav Maga expert. In 2015 ben ik begonnen met lesgeven, zowel aan kids, tieners en volwassenen. Mijn opleiding tot Krav Maga instructeur werd aangeboden door ‘Wingate Universety’ en verzorgd door grootmeester Gabi Noah.

Naast de sportschool ben ik momenteel aan het afstuderen aan Fontys Pabo Den Bosch (leraar basisonderwijs). Vandaar dat wij in 2018 dan ook hebben besloten om Krav Maga ook aan kinderen aan te bieden. Door het grote succes hiervan in Vlijmen, bieden we dit sinds het seizoen 2018-2019 ook aan in Drunen.

Ervaring

  • Jiu-Jitsu (8 Jaar)
  • Kickboksen (4 Jaar)
  • Muay Boran (1 Jaar)
  • Krav Maga (7 Jaar)

Opleidingen

Civilian Instructor Course 2015
Millitary Krav Maga 2016
Gratuade examen level 3 2016
Introduction to VIP-protection (DE) 2017
VIP-Protection + Tactical shooting (DE) 2018
American Krav Maga Instructor Tier 3 2019