Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Krav Maga voor tieners

Ben jij 12 jaar of ouder en heb jij geen zin meer in een speelse les? Dan is onze tiener training echt is voor jou! Hier leren jongens en meisjes van ongeveer 12-16 jaar zichzelf zo goed mogelijk te verdedigen. Dit wil zeggen ze krijgen dezelfde training als volwassenen, namelijk CT707 Krav Maga! Om zo realistisch mogelijk te kunnen trainen, ligt hier niet aleen het niveau, maar ook de intensiteit hogen dan bij de kids Krav Maga lessen. Dit neemt niet weg dat we tijdens de trainingen sportief en respectvol met elkaar om blijven gaan.

Heb je nog geen ervaring met zelfverdediging of lijkt dit je nog een beetje "to much"? Probeer dan eens onze Kids Krav Maga training

Tijdens onze tiener Krav Maga lessen bieden wij realistische scenario's aan, waarin je jezelf leert verdedigen. Denk aan meerdere tegenstanders, verkrachtingsscenario, of hoe je je schooltas kunt gebruiken om jezelf te beschermen (tegen een gewapende tegenstander).

Denk jij nu "dit is iets voor mij"?! Meld je dan aan voor een gratis proefles of neem contact op. We staan u graag te woord.

Bij ons is zelfverdediging voor tieners in goede handen
Zelfverdediging leren aan tieners is een van de specialismen van Self defense van Dinther. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met het lesgeven in Krav Maga aan zowel kinderen, tieners als volwassenen. Enkele voordelen van Krav Maga cursussen voor de jeugd zijn:

  • Het verbetert de fysieke en mentale kracht van het kind.
  • Het zelfvertrouwen van het kind stijgt.
  • Het helpt tegen pesten en leidt ook tot het opkomen voor jezelf en anderen.
  • Het creëert een beter zelfbeeld.
  • Het leert ze samenwerken en creëert empathie.

Meld jouw tiener aan
Wil jij je tiener opgeven voor lessen in zelfverdediging? Meld ze dan aan voor de Krav Maga cursus voor tieners in Vlijmen! Dit doe je eenvoudig via het aanmeldformulier. Voor verdere vragen bel je met onze instructeurs via 0638336396 of 0641854451, of stuur je een e-mail naar  selfdefence.vandinther@gmail.com.