Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Krav Maga voor volwassenen

In een woord samegevat is Krav Maga een manier van overleven. Dit in tegenstelling waar je in vechtsport / martial arts leert om punten bij elkaar te scoren. MMA is inmiddels welbekend en echt een realistische vorm van (sport) vechten, sport vechten omdat er regels aan verbonden zijn en er een scheidsrechter aanwezig is. Helaas is dit op straat niet het geval. Daarom leer je bij ons effectieve en efficiente Krav Maga / zelfverdediging technieken, waarbij je relatief makkelijk leert hoe iemand uit te schakelen indien nodig. Wij doseren gepast geweld te gebruiken. Alles is afhankelijk van de situatie waarin je jezelf op dat moment bevind. Wanneer een of meerdere personen jou als doelwit hebben uitgekozen om in elkaar te trappen, te verkrachten of bijvoorbeeld neer te steken, dan wil je niet op sportieve wijze een punt scoren maar veilig thuis komen!

Daarom bieden wij niet zomaar Krav Maga aan, maar CT707 Krav Maga! Dit is de Krav Maga zoals die bedoeld is; realistisch, effectief en pragmatisch. Wij zijn niet aangesloten, of opgeleid bij een van de grote bonden en hebben dus ook geen heel groot curriculum waarbij je steeds een half jaar moet wachten eer dat je voor een volgend level op mag. Wat dan wel? Wij hebben dezelfde gevechtstraining gehad als de Israeli Special Forces Counter Terror Unit en zijn dan ook door hun commander en lead instructor opgeleid. Dit heeft geleid tot een bijzonder effectief curriculum dat je in zeer korte tijd eigen kunt maken, zeker wanneer je deelneemt aan onze opleidingsdagen!

Wil jij leren hoe je jezelf en evt. een dierbaren kan beschermen in real life scenario's, meld je dan aan voor een gratis proefles, of neem contact met ons op. We staan je graag te woord! 

Wij geven cursussen Krav Maga in de sportschool in Den Bosch, Elshout en Vlijmen. Dankzij de lessen van de instructeurs van Self defence van Dinther leren volwassenen hoe ze zelfverdediging in kunnen zetten. Het beheersen van deze technieken zorgt voor een goed gevoel en daarmee een stijging van het zelfvertrouwen.

Schrijf je in voor een proefles in Den Bosch of Elshout
Heb je interesse in lessen in zelfverdediging voor volwassenen? Schrijf je dan direct in voor een proefles! Indien je nog vragen hebt over zelfverdediging voor volwassenen, neem je contact op met onze instructeurs via 0638336396 of 0641854451. Tevens is het sturen van een e-mail mogelijk, maak hiervoor gebruik van het e-mailadres selfdefence.vandinther@gmail.com.