Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Krav Maga voor volwassenen

Zelfverdediging voor volwassenen
De technieken van Krav Maga bieden ideale handvatten op het gebied van zelfverdediging voor volwassenen. Zij leren hoe ze zich moeten beschermen tegen mogelijk gevaar. Wij geven cursussen Krav Maga in de sportschool in Den Bosch, Drunen en Vlijmen. Dankzij de lessen van de instructeurs van Self defence van Dinther leren volwassenen hoe ze zelfverdediging in kunnen zetten. Het beheersen van deze technieken zorgt voor een goed gevoel en daarmee een stijging van het zelfvertrouwen.

Een ideale vorm van zelfverdediging voor volwassenen
Via Krav Maga wordt zelfverdediging geleerd aan zowel volwassenen als jongeren. Krav Maga is een Israëlisch zelfverdedigings- en combatsysteem. Je wordt bij ons getraind om jezelf en eventueel anderen in een realistische dreiging te beschermen. Denk aan meerdere of gewapende tegenstanders. Iedere les bieden onze instructeurs een aantal scenes aan. Na een paar jaar heb je alle denkbare scenes meerdere malen gehad en daarmee de hele ‘film’. Doordat Krav Maga uitgaat van reflexmatige bewegingen is het voor alle leeftijden makkelijk en snel aan te leren. Zelfverdediging is tevens voor vrouwen interessant, maar Krav Maga voor kinderen is ook een optie. Zowel vrouwen als kinderen zijn over het algemeen enigszins kwetsbaar, waardoor zelfverdediging voor hen goed van pas komt.

Schrijf je in voor een proefles in Den Bosch, Drunen of Vlijmen
Heb je interesse in lessen in zelfverdediging voor volwassenen? Schrijf je dan direct in voor een proefles! Indien je nog vragen hebt over zelfverdediging voor volwassenen, neem je contact op met onze instructeurs via 0624902369 of 0641854451. Tevens is het sturen van een e-mail mogelijk, maak hiervoor gebruik van het e-mailadres selfdefence.vandinther@gmail.com.