Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Krav Maga voor kinderen

Zelfverdediging voor kinderen
Zelfverdediging is ook voor kinderen steeds belangrijker aan het worden. Op straat is het tegenwoordig vaak erg onrustig. Als ouder voel je je soms niet prettig om je kind alleen over straat te laten gaan. Wanneer je kind weet hoe hij of zij zichzelf moet verdedigen, ben je er al veel meer gerust op. Met onze Krav Maga lessen voor de jeugd zorgen wij ervoor dat kinderen de basis van zelfverdediging leren kennen. Woon je in de buurt van Den Bosch, Drunen of Vlijmen? Geef je kind dan op!

Bij ons is zelfverdediging voor kinderen in goede handen
Zelfverdediging leren aan kinderen is een van de specialismen van Self defense van Dinther. onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met het lesgeven in Krav Maga aan zowel kinderen als volwassenen. Enkele voordelen van Krav Maga cursussen voor de jeugd zijn:

  • Het verbetert de fysieke en mentale kracht van het kind.
  • Het zelfvertrouwen van het kind stijgt.
  • Het helpt tegen pesten en leidt ook tot het opkomen voor jezelf en anderen.
  • Het creëert een beter zelfbeeld.
  • Het leert ze samenwerken en creëert empathie.

Speelse lessen in zelfverdediging
Tijdens de kinderlessen Krav Maga (7 t/m 13 jaar) leert de jeugd zichzelf op een speelse manier te verdedigen binnen een betekenisvolle context. We gaan er meestal van uit dat de belager een volwassene is en dus groter en sterker. Wij leren de kinderen hoe ze in zo’n oneerlijke en gevaarlijke situatie zelfverdediging kunnen bieden om veilig thuis te komen. De kinderen trainen daarom niet alleen met elkaar, maar ook met de instructeur. Natuurlijk bieden wij ook preventietechnieken aan, want de escalatie heeft altijd de voorkeur. Respect, doorzettingsvermogen en sociale vaardigheden staan bij ons hoog in het vaandel. Deze eigenschappen brengen wij graag over op de jeugd, maar ook op de volwassenen. Er is zelfs een speciale vrouwencursus Krav Maga. Dit omdat vrouwen, net als kinderen, normaliter vrij kwetsbaar zijn.

Meld jouw kinderen aan
Wil jij je kinderen opgeven voor lessen in zelfverdediging? Meld ze dan aan voor de Krav Maga cursussen voor jeugd in Den Bosch, Drunen of Vlijmen! Dit doe je eenvoudig via het aanmeldformulier. Voor verdere vragen bel je met onze instructeurs via 0624902369 of 0641854451, of stuur je een e-mail naar  selfdefence.vandinther@gmail.com.