Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Krav Maga voor kinderen

Kan jou kind wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken of vind je het gewoon belangrijk dat die zichzelf leert verdedigen? Dan moet die op Krav Maga! Krav Maga is namelijk het meest realistische zelfverdedigings systeem dat er is! Het is bijzonder effectief en je pikt het snel op. Zo hebben wij al tientallen onzekere kinderen zeker gemaakt en gepest worden, behoort tot het verleden voor al onze leerlingen die voorheen werden gepest!

Wij leren kinderen zichzelf niet alleen verdedigen tegen een leeftijdsgenootje. Integendeel; de focus ligt bij ons op oneerlijke situaties waarin de belager ouder, groter en sterker is en wellicht niet alleen. Dit klinkt misschien wat zwaar, maar dit alles wordt op een speelse, pedagogisch verantwoorde manier aangeleerd.

Kinderen komen (op de basisschool) over het algemeen gelukkig niet vaak in aanraking met wapens. Hier leren zij zich dan ook (nog) niet tegen verdedigen. (Dit kan later bij de tieners of volwassenen lessen). Wij kiezen hiervoor omdat we ze niet het idee willen geven dat ze elk moment met een gewapend persoon geconfronteerd kunnen worden. Dit maakt ze bang.

Instructeur Tim is docent basisonderwijs en dit zie je terug in zijn manier van lesgeven. Instructeur Ron heeft de eerste 2,5 jaar bij alle kinder trainingen geassisteerd en geobserveerd, waardoor nu ook zijn lessen van zeer hoog pedagogisch niveau zijn.

Meld jouw kinderen aan
Wil jij je kinderen opgeven voor lessen in zelfverdediging? Meld ze dan aan voor de Krav Maga cursus voor kinderen in Den Bosch, Drunen of Elshout! Dit doe je eenvoudig via het aanmeldformulier. Voor verdere vragen bel je met onze instructeurs via 0638336396 of 0641854451, of stuur je een e-mail naar  selfdefence.vandinther@gmail.com.