Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Personal Training

Voor wie echt alles uit zijn of haar trainingen wilt halen, geven wij ook personal training! Een op een met de instructeur is de meest optimale manier van trainen en je vordert dan ook razend snel. Dit en onze opleidingsdagen zijn dan ook de snelste manieren om binnen onze opleidingsschool te worden opgeleid. Je kunt die twee uiteraard ook met elkaar combineren! Deze krav maga prive trainingen worden helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van de student. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het helpen / trainen van:

  • kinderen in het algemeen (i.v.m. pedagogische achtergrond)
  • kinderen die onzeker zijn of gepest worden
  • vrouwen (14< jaar)
  • slachtoffers van zedendelicten
  • professionals (politie, defensie, cipier, sw etc.)

Omdat wij als opleidingsschool jou iets waardevols willen bieden en zeker willen zijn dat je profijt hebt van je PT is het minimum af te nemen sessies bij ons 10. Datum, tijd en andere variabelen worden altijd in overleg met de student afgesproken. Want bij personal training draait het volledig om wat jij wilt en nodig hebt! 

Is dit voor jou de manier om met krav maga te beginnen, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om personal kickboks training te volgen. Instructeur Ron is gecertficeerd kickboks trainer. Ook deze lessen worden uiteraard naar jouw wensen en behoeften aagepast. Deze training kun je combineren met de prive training krav maga.

Neem contact op met de instructeurs
Interesse in een privéles zelfverdediging in Den Bosch? Dan kun je contact opnemen met een van onze instructeurs. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met fitness en voeding. Zo maken wij bijvoorbeeld, na een eerste afspraak, voor jou graag een gepersonaliseerd trainings- en/of voedingsplan. Natuurlijk hoort fitness onder begeleiding daar ook bij. Kortom, alles is mogelijk! Bel naar 0638336396 of 0641854451 als je nog vragen hebt. Direct aanmelden voor de lessen? Vul dan het inschrijfformulier in!