Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Krav Maga voor vrouwen

Krav Maga is een sport die ook bij vrouwen steeds populairder begint te worden. Zelfverdediging is iets wat voor vrouwen steeds belangrijker wordt. Er komen natuurlijk regelmatig sombere verhalen voorbij over vrouwen die in het openbaar worden lastiggevallen. Wanneer zij weten hoe ze zich moeten beschermen in deze situaties, geeft hen dat toch een geruststellend gevoel.

Volg een cursus Krav Maga voor vrouwen
Wij geven bij Self defence van Dinther in de regio Den Bosch speciale Krav Maga cursussen voor vrouwen. Tijdens deze cursussen krijg je tools mee waar je in iedere bedreigende situatie op terug kunt vallen. Gevaarlijke situaties, waarin in het dagelijks leven helaas vooral vrouwen slachtoffer worden, komen deze zes weken aan bod. De cursus is dus volledig gericht op zelfverdediging voor vrouwen. Hiervoor verwerf je inzichten zodat je zelfs jaren later nog weet hoe te handelen. Ervaring met sport of een goede conditie zijn GEEN voorwaarden om aan deze cursus mee te doen. Dit zijn dan ook geen vereisten om jezelf op straat te kunnen verdedigen.

Geschikt voor alle leeftijden
Krav Maga is niet alleen voor vrouwen een oplossing. Onze instructeurs bieden ook zelfverdediging voor kinderen aan. Je kinderen leren om te gaan met mensen die hen lastig vallen, iets wat erg handig is voor een kwetsbare groep. Uiteraard is zelfverdediging niet alleen iets voor vrouwen en kinderen. In de cursus mogen kinderen vanaf zeven jaar en alle volwassenen Krav Maga volgen. Deze sport is geschikt voor alle leeftijden; iedereen mag aansluiten!

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor meer informatie over de cursus Krav Maga voor vrouwen, bijvoorbeeld wanneer de volgende van start gaat. Je bereikt onze instructeurs eenvoudig via hun mobiele telefoonnummer 0624902369 of 0641854451. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar selfdefence.vandinther@gmail.com of om het contactformulier in te vullen met vragen over de training zelfverdediging voor vrouwen in de buurt van Den Bosch. Wil je je direct aanmelden voor de cursus? Vul dan het inschrijfformulier in!