Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 153

Krav Maga voor vrouwen

Als opleidingsschool bieden wij een zesweekse Krav Maga vrouwencrusus aan, speciaal voor vrouwen. Tijdens deze cursus maken wij je assertief en weerbaar. Ook leren wij je hoe je in verschillende nare situaties het best kunt handelen. De intensiteit word geleidelijk aan opgebouwd. Wij hebben gezien dat dit zowel voor dames met als zonder verleden als zeer prettig wordt ervaren. Voordat je hebt deelgenomen aan deze cursus kun je jezelf niet voorstellen hoeveel kleiner de kans is, dat jij hierna nog slachtoffer wordt van (sexueel) geweld. 

Iedere training behandelen we een aantal realistische scenario's waarin jij jezelf leert verdedigen. Deze scenario's zijn gericht op dat waar vrouwen het vaakst mee te maken krijgen: vastgepakt worden, verwurgen, intimidatie, aanranding en verkrachting. Hiervoor leren wij jou het CT 707 Krav Maga. Dit systeem is erg makkelijk aan te leren en is bijzonder effectief! Je hoeft hiervoor niet sportief of sterk te zijn. 

De cursus bestaat uit zes trainingen van 90 minuten. Zo hebben wij naast het doorlopen van ons curriculum ook voldoende tijd om vragen te beantwoorden en tegemoet te komen aan jullie wensen en behoeften. Doorgaans bieden wij deze cursus vier keer per jaar aan (vaker bij meer gegadigden). Hierdoor blijven de groepen klein met meer individuele begeleiding en een persoonlijkere aanpak tot gevolg. Deelnemen aan deze cursus kost slechts €150,- Dit omdat wij vinden dat iedere vrouw de mogelijkheid moet krijgen om zichzelf te kunnen leren verdedigen, ook die alleenstaande moeder met een bijstandsuitkering.

Misschien houd je niet van fysiek contact of lijkt een dergelijke cursus je niet echt leuk. Dat hoeft ook niet. Dit doe je vooral omdat het, helaas, nodig is. Zo doe je jouw kind ook op zwemles, ongeacht of die dit leuk vindt. Je doet het omdat je het ergste wilt voorkomen.

Als dit is wat jij zoekt, meld je dan aan voor onze eerstvolgende cursus of neem contact met ons op, we staan je graag te woord. Kun of wil je niet wachten tot de volgende cursus begint? Wellicht wil je tot die tijd Peronal Training volgen. Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor meer informatie over de cursus Krav Maga voor vrouwen, bijvoorbeeld wanneer de volgende van start gaat. Je bereikt onze instructeurs eenvoudig via hun mobiele telefoonnummer 0638336396 of 0641854451. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar selfdefence.vandinther@gmail.com of om het contactformulier in te vullen met vragen over de training zelfverdediging voor vrouwen in de buurt van Den Bosch. Wil je je direct aanmelden voor de cursus? Vul dan het inschrijfformulier in!