Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

PT / Privéles

Krav Maga privéles in Den Bosch
Wil je Krav Maga het liefst leren via een privéles in Den Bosch? Ook dan kun je bij ons terecht! Krijg persoonlijke aandacht en leer deze sport in jouw eigen tempo. Self defence van Dinther regelt een persoonlijke Krav Maga-instructeur voor jou. Schakel direct onze diensten in als je privéles in deze vorm van zelfverdediging wilt krijgen in de regio Den Bosch.

Krijg Krav Maga snel onder de knie met privéles in Den Bosch
Een privéles Krav Maga wordt volledig op jou afgestemd, zodat je deze vorm van zelfverdediging snel onder de knie krijgt in een sportschool in of nabij Den Bosch. Personal training is dus, naast groepslessen, ook een mogelijkheid bij ons. Dit is een bijzonder populaire manier van trainen waarin de focus volledig op jou ligt. Je kiest bijvoorbeeld voor een privéles omdat je:

  • Specifieke leervragen heeft.
  • De Krav Maga heel snel eigen wilt maken.
  • (Nog) niet graag in groepsverband traint.
  • Wilt afvallen en of uw conditie wilt verbeteren.

Lessen voor alle leeftijdsgroepen
Wanneer je snel de mogelijkheden op het gebied van zelfverdediging wilt leren, is een privéles in Krav Maga in Den Bosch een goede keuze. Goed de sport onder de knie hebben, betekent een stijging van je zelfvertrouwen, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Dit geldt voor alle leeftijdsgroepen; wij bieden lessen aan voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Krav Maga geeft jouw kind de mogelijkheid om zichzelf te leren verdedigen. Dankzij de leuke en leerzame lessen leert hij of zij omgaan met gevaarlijke situaties en voelt hij of zij zich veiliger op straat. Ook een enorme geruststelling voor de ouder natuurlijk!

Neem contact op met de instructeurs
Interesse in een privéles zelfverdediging in Den Bosch? Dan kun je contact opnemen met een van onze instructeurs. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met fitness en voeding. Zo maken wij bijvoorbeeld, na een eerste afspraak, voor jou graag een gepersonaliseerd trainings- en/of voedingsplan. Natuurlijk hoort fitness onder begeleiding daar ook bij. Kortom, alles is mogelijk! Bel naar 0624902369 of 0641854451 als je nog vragen hebt. Direct aanmelden voor de lessen? Vul dan het inschrijfformulier in!