Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

UFW Kickboxing

Kickbokstraining in Den Bosch
Wanneer je een kickbokstraining in Den Bosch wilt volgen, moet je bij ons zijn. Wij bieden kickbokslessen aan voor iedereen die interesse heeft in deze vechtsport. De instructeurs van Self defence van Dinther geven kickbokstrainingen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Schrijf je direct in en leer deze in populariteit stijgende sport kennen!

Een kickbokstraining in Den Bosch voor alle leeftijden
Wanneer kickbokslessen je interessant lijken, kun je je direct inschrijven voor een kickbokstraining bij ons in Den Bosch. Deze sport is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit geldt voor alle leeftijden. Naast volwassenen geven wij in de regio Den Bosch daarom ook kickbokslessen aan kinderen. Wij leren de jeugd alles op het gebied van zelfverdediging. De training geeft hen zowel fysiek als mentaal een boost; de conditie verbetert, maar ook het zelfvertrouwen stijgt!

Ultimate Fighting Workout (UFW)

Kickboksen is erg populair onder vrouwen
De kickbokslessen in Den Bosch zijn gericht op mensen die iets willen leren op het gebied van zelfverdediging Daarom is het dan ook geen toeval dat veel vrouwen zich ervoor inschrijven. Dankzij onze persoonlijke begeleiding maak je je de technieken snel eigen. Door lessen in kickboksen te volgen bij onze sportschool in Den Bosch beschik je over nuttige vaardigheden op het gebied van zelfverdediging.

Maak kennis met de Ultimate Fighting Workout
Als aanvulling op onze Krav Maga training bieden wij een keer per week een Ultimate Fighting Kickboks Workout aan! Dit wil zeggen dat je traint als een kickbokser, maar zonder te sparren! Geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginner en gevorderd, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau. Bij een Ultimate Fighting Workout train je, met stoot- en traptechnieken, gedurende 55 minuten effectief je conditie en nog veel meer!

Een Ultimate Fighting Workout is goed voor:

  • Verbeteren algehele conditie (coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid)
  • Verbeteren van je trap- en stoottechnieken
  • Verbranden van Kcal met indien gewenst afvallen tot gevolg
  • Zelfvertrouwen opbouwen en je grenzen verleggen
  • En natuurlijk staat plezier voorop!

Maak kennis met kickboksen via een proefles
Woon jij in de regio Den Bosch en wil jij leren kickboksen? Schrijf je dan nu in voor een proefles! Leer trappen uitdelen met de juiste technieken, of maak kennis met de Ultimate Fighting Workout. Iedere donderdagavond van 20.30-21.30 uur geven onze instructeurs kickbokstraining in Den Bosch aan iedereen die wil leren kickboksen. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0624902369 of 0641854451. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar selfdefence.vandinther@gmail.com.