Notice: Undefined variable: data_tekst in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Notice: Trying to get property 'banner' of non-object in /srv/home/kravmaga-denboschnl/domains/kravmaga-denbosch.nl/htdocs/www/view/header.php on line 127

Excellent PT

Bij Excellent Personal Training draait het allemaal om een gezonde levensstijl
waar JIJ gelukkig van wordt.

Wil je gewicht verliezen en jezelf energieker voelen?

Wil je afvallen, maar raak je steeds weer opnieuw gedomitiveerd omdat het niet lukt? Ben je strenge diëten zat en zoek je iets wat echt voor vlijvende resultaten zorgt zonder dat je continu honger hebt en moet afzien?

Wil je spiermassa opbouwen?

Train je jezelf de hele week kapot, maar boek je geen resultaat of heb je overbelaste spieren? Zie je onvoldoende verschil aan je lichaam en raak je dan gedemotiveerd?

Door middel van de juiste coaching en personal training help ik je stap voor stap naar het resultaat dat jij graag wilt bereiken, op een manier die bij jou past.

Over mij:
Ik ben Tim. Ik geef personal training en heb daarnaast een eigen opleidingsschool voor Krav Maga opgericht. Ik heb een opleiding afgerond tot allround sportinstructeur en ben bij een professioneel bodybuilder & fysiotherapeut in de leer gegaan voor nog meer expertise. Daar heb ik in de praktijk veel geleerd. De werking van het menselijklichaam heb ik altijd al fascinerend gevonden. Ik vind het belangrijk dat we kijken naar wat werkt voor jou, zodat je het ook kunt volhouden. Dat geldt zowel voor afvallen als voor het opbouwen van spieren. 

Verder kijken dan alleen de training
Ik kijk echt naar jouw behoefte. wil jij heel graag pizza eten? Je kunt vast zelf ook bedenken dat dat niet bevordelijk is om af te vallen, maar dan gaan we samen kijken hoe jij toch een keer in de week een pizza kunt eten zonder dat dit jouw progressie in de weg staat. Op die manier houd je het vol en blijft het leuk.

Ben je veganist? Dan kijken we welke gerechten daarbij passen. Een vegan leefstijl hoeft helemaal niet nadelig te zijn als je vetmassa wilt reduceren of spiermassa op wilt bouwen. Het is juist erg gezond!

Persoonlijk schrijf ik nooit een dieet voor; een dieet is niet leuk, daarom houdt niemand het vol, waardoor je je doelen niet bereikt. 

Kortom: ik kijk altijd naar war er voor jou werkt.

Ik geef je inzict in voeding en wat erin zit. Zo kunnen we a.d.h.v. jouw doelen en wensen samen uitzoeken wat je kunt eren. Minderen, maar wel gewoon lekker blijven eten.

Mindset & lifestyle
Of je jouw doelen kunt bereiken, is niet alleen afhankelijk van onze training en je voeding. Het is ook afhankelijk van de rest van jouw leven en van jouw mindset! Hoeveel stress heb je? Hoeveel slaap je? Hoe druk heb je het op je werk? Wat speelt er privé nog meer? En waar liggen dan je prioriteiten? Dit nemen we allemaal mee tijden de begeleiding en het coachen, zodat je inzicht krijgt in jezelf.

Personal training bij mij: een combinatie van training, voeding en lifestyle coaching.

Traject
Drie maanden of langer

We starten natuurlijk bij het bepalen van je doel. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? En waar moeten we dan aan werken?

We maken een voedingsschema en een trainingsschema. Minstens een keer per week hebben we een fysieke training samen. 

Loop je vast? Je krijgt de hele week online coaching. Je kunt me appen of bellen als je vastloopt.

Ik werk dus niet met een dieet, maar wat dan wel? Ik werk met het tellen van macronutriënten; hoeveeel koolhydraten, vetten en eiwitten hoor je binnen te krijgen. Heb je voedingsallergieën, of zijn er dingen die je echt niet wilt eten? We kijken wat bij jou past en naar mogelijke gerechten. Uiteraard gaan we voor gevarieerd eten. We wisselen veel af en je leerst al snel uit te rekenen hoeveel je nodig hebt. 

Gedurende het traject blijven we monitoren hoe het gaat met je doel. Aan het eind van het traject, wanneer je jouw doel behaalt hebt, kijken we wat jij nodig hebt om deze weg te blijven volgen of stellen we een nieuw doel. 

Investering:
- Samen doelen bepalen
- Uitgebreid voedingsschema op maat
- Uitgebreid trainingsschema op maat
- De hele week online coaching (appen/ bellen)
- Minstens een keer per week een fysieke training.

€60 per week voor één fysieke training per week (3 maanden traject).
€110 per week voor twee fysieke trainingen per week (3 maanden traject)

Ook zijn er trajecten van 6 en 12 maanden, deze zijn in verhouding voordeliger.

Betaal je in één keer? Dan krijg je één week gratis! 

Ervaringsverhaal
Door: Dominique de Gruter

Tim is een erg professionele personal trainer die goe kijkt naar wat jij wilt en duidelijke uitleg geeft over hoe je daar komt. Vanaf het eerste gesprek krijg je het vertrouwen dat je onder begeleiding van Tim je doelen gaat behalen. De begeleiding is top, maar het werk moet je wel zelf doen. Gelukkig blijft Tim je motiveren tijdens de trainingen om in jezelf te geloven. Daarnaast is Tim erg flexibel wat betreft het aangeboden voedingsschema. Een voedingsschema klinkt natuurlijk strikt en is in eerste instantie erg wennen. Hij neemt je daarbij aan de hand om ervoor te zorgen dat de schakel naar een nieuw eetpatroon in kleine stapjes gebeurd en maakt aanpassingen waar nodig. Tim heeft me veel geleerd over oefeningen en het lichaam. Dat is niet alleen fijn tijdens de trainingen, maar ook voor de lange termijn. Zo zorgt de personal training van Tim er in eerste instantie voor dat sport een deel van je leven gaat uitmaken, maar dat je het uiteindelijk zelf kunt doen.

Praktisch
De trajecten duren minstens 3 maanden, omdat dit is wat er nodig is voor het behalen van je doelen. Het moet immers haalbaar zijn en leuk blijven. De fysieke trainingen vinden plaats in Den Boscg.

Alle trajecten starten met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. 

Intakegesprek
Nieuwsgierig of dit bij je past? Neem contact op, dan plannen we een intakegesprek. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend. ik wil graag met jou werken als jij er ook echt voor wil gaan en als we samen een goede match zijn. Vul je gegevens in, dan neem ik contact op.